De starterslening is terug!

Koop je voor het eerst een woning, dan kun je in aanmerking komen voor een starterslening! Een starterslening is bedoeld ter overbrugging van het verschil tussen de koopprijs van de woning en het bedrag dat je maximaal kunt lenen bij de bank.

Nieuws
Datum: 17-04-2024

Dit biedt starters op de Hoogeveense woningmarkt nieuwe kansen! Jacqueline Lefers: “Starters op de woningmarkt komen vaak iets te kort door hoge huizenprijzen en onvoldoende inkomen voor een passende hypotheek. De starterslening kan dat laatste stukje net overbruggen, waardoor jouw droomwoning ineens wel binnen bereik komt!”

Henry: “We nodigen alle zoekende starters van harte uit om bij ons binnen te lopen voor advies en begeleiding rondom de hypotheek en aanvraag van de starterslening.”

Handig om vooraf te weten

 

  • Je kunt een bedrag lenen van € 2.500,- tot € 30.000,- (inclusief extra werkzaamheden of verbeterkosten)
  • Je kunt de lening alleen krijgen als u zelf in de woning gaat wonen
  • Het rentetarief van de starterslening vindt u op de website van SVn
  • De afsluitkosten van SVn voor de starterslening bedragen € 750,-
  • Je hebt een hypotheek bij Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en u voldoet aan de meest actuele voorwaarden en normen. De koopsom of marktwaarde van uw woning mag niet meer zijn dan 65% van de geldende norm van NHG

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Noodnummer buiten kantoortijden